Skabt til at rejse

Stil, kraft og luksus

Vores nye K 1600-modeller er klar, uanset hvor du skal hen. State-of-the-art teknologi i kombination med eksklusivt design garanterer en uforlignelig køreoplevelse. Lad den legendariske 6-cylindrede rækkemotor tage dig til nye horisonter. LED-forlygten med adaptivt kurvelys giver dig mulighed for at forvandle nat til dag som aldrig før og tage kurver på en mere dynamisk måde. Navigation sætter bogstaveligt talt også en ny standard. I fuldskærmstilstand skiller 10,25" TFT-skærmen sig ud med sin 1920 x 720 pixels i fuld HD-opløsning.

BMW K 1600 GT

BMW K 1600 GT

Din rejse er perfekt, hvis du allerede har glemt alt, hvad du efterlod efter den første kurve. Når du føler en uimodståelig kraft som svar på den mindste kommando. Med andre ord: Når du har alt, hvad du behøver, men stadig får mere: mere komfort, mere ydeevne.

+ Read more

BMW K 1600 GTL

BMW K 1600 GTL

Nogle gange er det de små ting, der gør en rejse uforglemmelig. Derfor er K 1600 GTL eksklusiv ned til mindste detalje: Den tilbyder en touringoplevelse, der ikke efterlader noget ønske uopfyldt, uanset om du rejser alene, eller er to. Dens kraftfulde sekscylindrede motor giver nu endnu mere dynamik og overlegen karakter, så du kan nyde hver kilometer.

+ Read more

BMW K 1600 B

BMW K 1600 B

Afslappet cruising i total luksus, altid med horisonten i sigte. Det store landskab suser forbi dig. Du nyder at frigøre kraften fra den legendariske sekscylindrede motor fra det ene sekund til det andet.

+ Read more

BMW K 1600 Grand America

BMW K 1600 Grand America

Mere komfort og karakter - med fodplader, topboks med ryglæn og høj forrude er K 1600 Grand America perfekt udstyret til at to kan rejse. Du vil opleve hver kilometer mere intenst, og det vil ikke være nemt at sige, hvad der var det smukkeste øjeblik, når dagen er ved at være slut.

+ Read more
spinner