Never Stop Challenging

Never Stop Challenging er livsstilen, hvor puls og drejningsmoment er de samme. Det er for dig, der ikke giver op, uanset hvilken udfordring du står over for, fordi du altid stræber efter mere fra både dig selv og din motorcykel. Fordi #NeverStopChallenging er mere end blot et løfte. Det er en forpligtelse.

S 1000 R

S 1000 R

Luften er fyldt med lugten af benzin. En motor accelererer. Rå kraft udvikles. Det er showtime for BMW S 1000 R. En dynamisk Roadster på ydersiden med en Superbikes DNA på indersiden. Chassiset og motoren har gener fra RR. Usædvanlig smidig og ekstremt præcis. 165 hk fra 195 kg. Endnu mere sofistikeret, endnu mere aggressiv.

+ Read more

BMW Motorrad satser på det vindende superbike-team

BMW Motorrad satser på det vindende superbike-team

BMW Motorrad Nordic SBK Team
SBK Team Road racing-es Fredrik Eriksson og BMW Motorrads samarbejde om sin kommende Superbike-sæson. Vi investerer alle vores ressourcer, og barren vil være sat højt udadtil men også inden for holdet. BMW Motorrad har haft stor succes i international superbike racing i mange år. Så det føles ekstra spændende, at vi nu kan tage dette videre.


+ Read more

S 1000 RR

S 1000 RR

Med sin nydesignede 4-cylindrede motor, er BMW S 1000 RR endnu mere kraftfuld. Motoren er nu fire kilo lettere og effekten er øget til 207 hk ved 13.500 o/min. Drejningsmoment er også optimeret, og takket være den nye BMW ShiftCam- teknologi, der justerer ventilernes højde og åbningstid, får du maksimal effekt, selv ved lave og mellem hastigheder. Derudover, er der blevet arbejdet på mange af komponenterne for at optimere vægt, plads og design.

+ Read more

M 1000 RR

M 1000 RR

Højteknologiske materialer, eksklusivt og kvalitetsarbejde helt ned til mindste detalje: M RR er den første M-model fra BMW Motorrad. Dens DNA kommer direkte fra professionel racing. M RR og M RR med M Competition-pakken giver ren racingteknologi, der lever op til det højeste performance krav inden for motorsport og til adrenalindrevne perfektionister på vejen.

+ Read more

S 1000 XR

S 1000 XR

S 1000 XR er en motorcykel uden kompromis. Med de aggressive muskler fra S 1000 RR, men med en mere lodret og behagelig siddestilling. Så du kan køre længere, uanset om det er på en landevej eller Offroad. Din rejse slutter, når du vil. Som det burde være. Sådan ser vi S 1000 XR.

+ Read more

F 900 R

F 900 R

Mærk spændingen med BMW F 900 R. Lad adrenalinen strømme med denne dynamiske Roadster. F 900 R reagerer med præcision og nøjagtighed. De skarpe konturer understreger atletisk karakter. Tanken er placeret langt fremme for optimal vægtfordeling med den korte bagende. Den kompakte, integrerede lyddæmper understreger det elegante look.

+ Read more

F 900 XR

F 900 XR

XR kombinerer sportslighed og ydeevne på lange rejser uden kompromis. Adrenalin i flere dage langs snoede veje. Tag kurve efter kurve bag det beskyttende frontdæksel, mens den lodrette, afslappede siddestilling sikrer, at du ankommer udhvilet. F 900 XR er den motorcykel, der passer dig og din sportslige holdning.

+ Read more

R 1250 R

R 1250 R

Den nye R 1250 R er designet til et mere dynamisk look. Dette skyldes hovedsageligt den helt nye Boxer-motor - med et maksimalt drejningsmoment på 143 Nm leverer motoren mere kraft end nogensinde før.

+ Read more

G 310 R

G 310 R

Vågn op med et smil. Fordi hver dag er en mulighed for at prøve noget nyt - med BMW G 310 R. Fuldt udstyret med alt hvad du har brug for og kommer nu med daytime running light. Det er en intuitiv og smidig motorcykel takket være den optimerede motor med Ride by Wire og slipper kobling, uanset om du er på vej til arbejde, til et møde eller tager en tur ud på landet.

+ Read more

Hvad vil det sige at bestille en testkørsel?

Mange af de bedste øjeblikke i livet er umulige at forestille sig, før de opstår. En tur på en BMW Motorrad, for eksempel. Registrer dig i dag, og din BMW Motorrad-forhandler vil kontakte dig for at arrangere et tidspunkt, sted og en BMW Motorrad, der passer dig.

+ Read more
prøvetur external-link-arrow-slim
spinner