Soulfuel

Brændstof til din sjæl.

Soulfuel er at altid have din lidenskab og nysgerrighed lige ved hånden. Fordi din næste rejse er rundt om hjørnet. Bliv en del af Soulfuel-samfundet og vis hvem du virkelig er, med en af vores nye Heritage-modeller.

BMW R 18 Transcontinental

BMW R 18 Transcontinental

Vejens bedst klædte ikon. Den eksklusive og luksuriøse R 18 Transcontinental med sin umiskendelige front, dens høje forrude og den magtfulde boksermotor sørger for en kraftig og behagelig kørsel kilometer efter kilometer. At rejse beriger sindet og giver os karakter. Gå din egen vej. Styrken kommer fra roen - og fra hver kilometer langs vejen.

+ Read more

BMW R 18 B

BMW R 18 B

R 18 B kombinerer fuld kraft med BMW Motorrad Touring historie samt den følelse og karakter, der er typisk for R 18-familien. Den store front og den lave forrude sammen med den sorte boxermotor på 1803 cm3 giver ikke plads til spekulationer. Men det handler ikke kun om slagvolumen. R 18 B er som lavet til at blive modificeret. Gør det til din unikke motorcykel, og få SoulFuel-følelsen frem i virkeligheden. 

+ Read more

BMW R 18 Classic

BMW R 18 Classic

R 18 Classic Classic er en moderne cruiser med en nostalgisk BMW designfølelse. Det minder om begyndelsen, om de første touring-tilpassede cruisers. Det påkalder tidløse detaljer fra vores motorcykelhistorie. Hjertet er selvfølgelig boksermotoren med det største slagvolumen, vi nogensinde har bygget. En motor, du kan se, høre og føle.

+ Read more

BMW R 18

BMW R 18

BMW R 18 afspejler vores historie og de ikoniske kendetegn ved vores brand – det er noget, som vi har arbejdet hårdt for at opnå. Resultatet: en karakteristisk cruiser med den største boxermotor, vi nogensinde har produceret.

+ Read more

Førerudstyr til en behagelig tur

Førerudstyr til en behagelig tur

Oplev BMW Motorrad Heritage-kollektionen, som emmer af karakter og et særpræg, der kombinerer moderne teknologi med klassisk stil. Hele kollektionen leveres i eksklusiv kvalitet og høj performance. Læderjakkerne udvikler en smuk patina med tiden. Let vægt og perfekt pasform gør dem ideelle til afslappede udflugter. Vi har lavet et udvalg af førerudstyr, som vi tror vil gøre din rejse ekstra behagelig.

+ Read more

BMW Motorcykeludstyr

BMW Motorcykeludstyr

Vil du gøre din R 18 endnu mere unik? Vores udvalg af tilbehør giver masser af inspiration og ideer. Design din R 18, som du vil have den. Vi har valgt nogle forslag til dig. Tag et kig ved at klikke på linket herunder, og lad din fantasi gå foran.

+ Read more

Nordic Style – BMW R 18 modificeret af Unique Custom Cycles.

Nordic Style – BMW R 18 modificeret af Unique Custom Cycles.

Resultatet af udsøgt håndværk, gode værktøjer og en ny BMW R 18, der er fyldt med både kærlighed og stolthed. Ved første øjekast ligner BMW R 18 Nordic Style en ekstremt avanceret custom motorcykel, men rammen er uberørt, brændstoftanken er den samme og ligeså motoren. Dette er resultatet af udsøgt håndværk, gode værktøjer og en ny BMW R 18, fyldt med kærlighed og stolthed.

+ Read more

Hvad vil det sige at bestille en testkørsel?

Mange af de bedste øjeblikke i livet er umulige at forestille sig, før de opstår. En tur på en BMW Motorrad, for eksempel. Nogle gange undrer vi os over, hvorfor vi gider at skrive om vores motorcykler. Vi ved, at hvis du virkelig vil være i stand til at værdsætte kvaliteten og ydeevnen af ​​en BMW Motorrad, er der kun én ting, der fungerer: Du skal prøvekøre den. Vi ved også, at din tid er værdifuld. Derfor vil vi gøre testkørselsoplevelsen så enkel og sjov som muligt. Tilmeld dig i dag, og forhandleren vil kontakte dig for at arrangere et tidspunkt, sted og en BMW Motorrad, der passer dig.

+ Read more
Bestil prøvetur external-link-arrow-slim

Andre Heritage modeller

BMW Motorrad-forhandler

Kontakt din BMW Motorrad-forhandler med spørgsmål vedrørende køb, finansiering eller service.

Find forhandler

Mer Soulfuel

spinner