BMW G 310 R

BMW G 310 R

Vågn op med et smil. Fordi hver dag er en mulighed for at prøve noget nyt - med BMW G 310 R. Fuldt udstyret med alt hvad du har brug for og kommer nu med daytime running light. Det er en intuitiv, smidig motorcykel takket være den optimerede motor med Ride by Wire og slipper kobling, uanset om du er på vej til arbejde, til et møde eller tager en tur ud på landet.

Pris
64 500 DKK
Inkl. Topboks og Taskeholder (værdi: 6 000 DKK)

+ Read more

BMW G 310 GS

BMW G 310 GS

Spontan kørsel gennem byjunglen. G 310 GS er en intuitiv, smidig motorcykel takket være den optimerede motor med Ride by Wire og slipper kobling, uanset om du er på vej til arbejde, til et møde eller tager en tur ud på landet.

Pris
70 700 DKK
Inkl. Topboks og  Motorbeskyttelsesbøjle (værdi: 6 000 DKK)

+ Read more

Hvad vil det sige at bestille en testkørsel?

Mange af de bedste øjeblikke i livet er umulige at forestille sig, før de opstår. En tur på en BMW Motorrad, for eksempel. Nogle gange undrer vi os over, hvorfor vi gider at skrive om vores motorcykler. Vi ved, at hvis du virkelig vil være i stand til at værdsætte kvaliteten og ydeevnen af ​​en BMW Motorrad, er der kun én ting, der fungerer: Du skal prøvekøre den. Vi ved også, at din tid er værdifuld. Derfor vil vi gøre testkørselsoplevelsen så enkel og sjov som muligt. Tilmeld dig i dag, og forhandleren vil kontakte dig for at arrangere et tidspunkt, sted og en BMW Motorrad, der passer dig.

+ Read more
Bestil prøvetur external-link-arrow-slim

*Betingelser

Tilbuddet gælder kun motorcykler på lager indtil 30. juni 2021, så længe lager haves. Tilbuddet kan ikke kombineres med noget andet tilbud. Tilbuddet kan ændres, trækkes tilbage eller forlænges når som helst uden varsel.

+ Read more
spinner