Foråret er på vej.

Nu er sæsonstart lige rundt om hjørnet, men har du givet din BMW Motorcykel den nødvendige pleje og kærlighed, så den første tur bliver lige så god som du forestiller dig? Eller måske overvejer du en helt ny BMW motorcykel?

Besøg din lokale BMW-forhandler, og lad os hjælpe dig med at forberede dig til årets sæson.

R 18

R 18

BMW R 18 afspejler vores historie og de ikoniske kendetegn ved vores brand – det er noget, som vi har arbejdet hårdt for at opnå. Resultatet: en karakteristisk cruiser med den største boxermotor, vi nogensinde har produceret.

+ Read more

R 18 Classic

R 18 Classic

R 18 Classic er en moderne cruiser med en nostalgisk BMW designfølelse. Det minder om begyndelsen, om de første touring-tilpassede cruisers. Det påkalder tidløse detaljer fra vores motorcykelhistorie, såsom de dobbelte striber på R 18 Classic First Edition. Hjertet er selvfølgelig boksermotoren med det største slagvolumen, vi nogensinde har bygget. En motor, du kan se, høre og føle.

+ Read more

F 900 XR

F 900 XR

XR kombinerer sportslighed og ydeevne på lange rejser uden kompromis. Adrenalin i flere dage langs snoede veje. Tag kurve efter kurve bag det beskyttende frontdæksel, mens den lodrette, afslappede siddestilling sikrer, at du ankommer udhvilet. F 900 XR er den motorcykel, der passer dig og din sportslige holdning.

+ Read more

F 900 R

F 900 R

Mærk spændingen med BMW F 900 R. Lad adrenalinet strømme med denne dynamiske Roadster. F 900 R reagerer med præcision og nøjagtighed. De skarpe konturer understreger atletisk karakter. Tanken er placeret langt fremme for optimal vægtfordeling med den korte bagende. Den kompakte, integrerede lyddæmper understreger det elegante look.

+ Read more

R 1250 RT

R 1250 RT

Den nye R 1250 RT med sin legendariske BMW ShiftCam Boxer-motor er lige så kraftig på landevejen som over snoede bjergpas. Den nye front omslutter LED-forlygterne og sammen med den mere kompakte krop giver den dig et endnu større synsfelt.

+ Read more

S 1000 RR

S 1000 RR

Med sin nydesignede 4-cylindrede motor, er BMW S 1000 RR endnu mere kraftfuld. Motoren er nu fire kilo lettere og effekten er øget til 207 hk ved 13.500 o/min. Drejningsmoment er også optimeret, og takket være den nye BMW ShiftCam- teknologien, der justerer ventilernes højde og åbningstid, får du maksimal effekt, selv ved lave og mellem hastigheder. Derudover, blev der arbejdet på mange af komponenterne for at optimere vægt, plads og design.

+ Read more

M 1000 RR

M 1000 RR

Højteknologiske materialer, eksklusivt og kvalitetsarbejde helt ned til mindste detalje: M RR er den første M-model fra BMW Motorrad. Dens DNA kommer direkte fra professionel racing. M RR og M RR med M Competition-pakken giver ren racingteknologi, der lever op til det højeste performance krav inden for motorsport og til adrenalindrevne perfektionister på vejen. 

+ Read more

G 310 R

G 310 R

Vågn op med et smil. Fordi hver dag er en mulighed for at prøve noget nyt - med BMW G 310 R. Fuldt udstyret med alt hvad du har brug for og kommer nu med daytime running light. Det er en intuitiv, smidig motorcykel takket være den optimerede motor med Ride by Wire og slipper kobling, uanset om du er på vej til arbejde, til et møde eller tager en tur ud på landet.

+ Read more

G 310 GS

G 310 GS

Spontan kørsel gennem byjunglen. G 310 GS er en intuitiv, smidig motorcykel takket være den optimerede motor med Ride by Wire og slipper kobling, uanset om du er på vej til arbejde, til et møde eller tager en tur ud på landet.

+ Read more

Hvad vil det sige at bestille en testkørsel?

Mange af de bedste øjeblikke i livet er umulige at forestille sig, før de opstår. En tur på en BMW Motorrad, for eksempel. Nogle gange undrer vi os over, hvorfor vi gider at skrive om vores motorcykler. Vi ved, at hvis du virkelig vil være i stand til at værdsætte kvaliteten og ydeevnen af ​​en BMW Motorrad, er der kun én ting, der fungerer: Du skal køre den. Vi ved også, at din tid er værdifuld. Derfor vil vi gøre testkørselsoplevelsen så enkel og sjov som muligt. Tilmeld dig i dag, og forhandleren vil kontakte dig for at arrangere et tidspunkt, sted og en BMW Motorrad, der passer dig.

+ Read more
Bestil prøvetur external-link-arrow-slim
spinner