SPIRIT OF GS

Eventyr for alle

For dig, der ønsker at rejse rundt i verden eller bare få en smagsprøve af mulighederne der ligger forude. For dig, der ønsker at opleve et ubegrænset eventyr eller bare tage en tur, der varer et par dage. Måske vil du bare tage din GS med på en hurtig tur i weekenden eller efter arbejde. Ubegrænset eventyr. GS er overalt og for alle.

R 1250 GS Adventure

R 1250 GS Adventure

Verden er her for at blive opdaget. Der er altid noget nyt at opleve. R 1250 GS Adventure, dronningen af ​​Touring Enduros, er skabt til de mest utilgængelige ruter, ugunstige forhold og de mest afsidesliggende destinationer.

 

+ Read more

R 1250 GS

R 1250 GS

Ubegrænset nysgerrighed og modet til at opdage noget nyt igen og igen: Dette er hvad R 1250 GS står for. Det har været et ikon i fire årtier - og fortsætter med at inspirere med nye funktioner såsom det nye LED-lysdesign, der giver et strålende udseende og sikrer maksimal synlighed. Alt text

+ Read more

BMW 40 Years GS Edition

Fire årtier med GS

Hver ”40 Years GS-edition” er en hyldest til #SpiritOfGS. De har moderne teknologier, men selve designet er inspireret af den legendariske R 100 GS, der fremkalder GS’s oprindelsen.

R 1250 GS – 40 Years GS edition

R 1250 GS i "40 Years GS" -udgaven viser tydeligt sin oprindelse med styr og fælge i guld og det lave sort / gule rallysæde.

R 1250 GS Adventure – 40 Years GS edition

Et ikon med et legendarisk udseende: R 1250 GS Adventure i "40 Years GS" -udgaven er nu endnu mere udviklet til eventyr.

F 850 GS – 40 Years GS edition

F 850 GS 40 Years GS-udgaven er et ægte blikfang i Black storm metallic med gule highlights og guldanodiserede fælge.

F 850 GS Adventure – 40 Years GS edition

F 850 GS Adventure i "40 Years GS" -udgaven med et sort / gult sæde, fælge i anodiseret guld og detaljer i høj kvalitet blev inspireret af R 100 GS.

F 750 GS – 40 Years GS edition

F 750 GS - "40 Years GS" -udgave bringer GS historie til live: Den iøjnefaldende sortgule farve med detaljer der minder om den legendariske R 100 GS

G 310 GS – 40 Years GS edition

Spontan kørsel gennem byjunglen med G 310 GS i "40 Years GS" udgaven i Cosmic black med gule linjer og en forgaffel i guld.

F 850 GS Adventure

F 850 GS Adventure

Denne motorcykel blev skabt til lange rejser og krævende terræn: F 850 ​​GS Adventure er verdensberømt - det er tydeligt at se. Med forbedret standardudstyr som TFT-skærmen og BMW Motorrad Connected, USB-opladningsporten samt ABS Pro og DTC er den endnu bedre forberedt til lange ture overalt i verden.

+ Read more

F 850 GS

F 850 GS

Lev for udfordringen. Fortsæt hvor andre giver op. Gør udfordringer til muligheder. BMW F 850 ​​GS er perfekt strømlinet til terrængående kørsel, hvilket fremgår af 21-tommer forhjul. Det, der betyder noget, er din nysgerrighed og hvad der driver dig - uanset hvor langt eller hvor du vil gå.

+ Read more

F 750 GS

F 750 GS

Tag en kort pause fra hverdagen. Udvid dine horisonter. Med BMW F 750 GS. Eventyrmotorcyklen, der kan håndtere alle ruter, uanset terræn. Det omfattende standardudstyr med ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC) og LED-blinklys samt Pro-kørselsfunktioner (ekstraudstyr) efterlader ikke yderligere behov. Og den nye "ekstra lave" sædehøjde som specialudstyr gør det lettere end nogensinde at komme i gang med dit næste eventyr.

+ Read more

G 310 GS

G 310 GS

Vær spontan. Bryde rutinen. Med BMW G 310 GS bliver din hverdag et eventyr. Takket være den optimerede motor med Ride by Wire og glidekobling har du fuld kontrol i byjunglen. Dit eventyr behøver ikke at være stort for at være uforglemmelig. Hvad der er vigtigt er, at du oplever det hver dag.

 

+ Read more

Hvad vil det sige at bestille en testkørsel?

Mange af de bedste øjeblikke i livet er umulige at forestille sig, før de opstår. En tur på en BMW Motorrad, for eksempel. Registrer dig i dag, og din BMW Motorrad-forhandler vil kontakte dig for at arrangere et tidspunkt, sted og en BMW Motorrad, der passer dig.

Prøvetur

Mer #SpiritofGS

spinner