Moderne klassikere

Moderne klassikere

Nogle kalder motorcyklerne retro, vintage eller klassikere. Vi kalder dem Heritage. Et kig på det ikoniske design og den umiskendelige boxermotor viser, at det handler om håndtering og minimalistisk design. Det er en livsstil. Og hvis du vil køre endnu længere: vores Heritage-modeller er det perfekte grundlag for customization.

+ Read more

På den perfekte linje

På den perfekte linje

Vi bygger kompromisløse motorcykler. Det ses i kraften og dynamikken
samt den perfekte håndtering af vores sportmodeller. Én ting kan ikke
gå galt med så høje standarder: et dynamisk design, der tydeligt
inkarnerer performance-DNA'et.

+ Read more

Byen er din

Byen er din

Fra elektriske scootere og scootere med forbrændingsmotor til fremtidsvisionen: Vi fremstiller scootere og innovative køretøjer, der lader os opleve byen på en ny måde. Progressivt design, smidige drivsystemer og smarte løsninger giver mere sjov og bekvemmelighed til hverdagen i bytrafikken.

+ Read more

Altid på farten

Altid på farten

Vi producerer mere end bare motorcykler til lange ture. Vi producerer touringmaskiner med kraftfulde seks cylindre og boxermotorer. Ægte touringmotorcykler, der ikke efterlader noget at ønske takket være deres luksus og sikkerhed. Motorcykler, der giver dig meget mere end du forventer for hver kilometer, du kører.

+ Read more

Ren køreglæde

Ren køreglæde

Vi bygger ægte naked motorcykler - kompromisløse og ærlige: kraftfulde, smidige og præcise motorcykler. Med et kort forparti, en markeret bagpart og sporty forhjulsorienteret ergonomi: for den bedst mulige kontrol.

+ Read more

Drevet af eventyrlyst og udfordringer

Drevet af eventyrlyst og udfordringer

Opdag fjerne lande med vores enduro- og touring-enduro-modeller. Du vil også nyde hver kilometer og hver sving på vejen. Uanset om det er GS eller XR: Vi fremstiller eventyr-motorcykler til alle udfordringer og situationer. Med et iøjnefaldende design og behagelige ergonomiske egenskaber er vores motorcykler altid en fornøjelse at køre.

+ Read more

Passion, dynamik og adrenalin

Passion, dynamik og adrenalin

Top standard - udviklet med erfaring fra motorsport og afprøvet i motorsport: det er vores M-modeller. Motorcykler med kompromisløs design og teknologi for absolut ydeevne. Bygget til både maksimal køreglæde og professionel brug i motorsport.

+ Read more

Start din rejse

spinner