Vores Touring modeller

R 1250 RT

Saml indtryk og kør kilometer efter kilometer. Med sin kraftfulde boxermotor og uimodståelige trækkraft lader denne allrounder dig opleve hver kilometer af din rejse fuldt ud.

K 1600 GT

Fuld af dynamik og slagkraft: Med sin uimodståelige kraft omdefinerer den performance-touring og er fuldstændig fokuseret på føreren.

K 1600 GTL

På vejen sammen: Den kraftfulde sekscylindrede motor, omfattende udstyr og komfort repræsenterer den perfekte og luksuriøse rejse for to med K 1600 GTL.

K 1600 B

Afslappet luksus i bagger-stil: Formen viser allerede, hvor ubekymret og behagelig du kan glide langs, mens du nyder dens enestående ydeevne.

K 1600 Grand America

Oplev mere sammen. Spændende rygsækdesign møder udstyr, der ikke efterlader noget ønske uopfyldt: til intense rejseoplevelser.

Er du interesseret i en testkørsel?

Nu er det perfekte tidspunkt at tage en prøvetur på en BMW-motorcykel.

Book din gratis prøvetur i dag

#RideAndShare

Touring-familien

Shots of moving BMW Motorrad touring bikes.

Vores touring-motorcykler inspirerer med deres legendariske drivsystem, der garanterer dynamik og holdbarhed. Moderne teknologi og perfekt afstemte køreindstillinger garanterer sikkerhed og nødvendig håndtering. Den imponerende komfort beviser gang på gang, at smarte detaljer, såsom gearskiftassistent eller komfortable fodstøtter, er det, der kræves for at gøre en rejse virkelig perfekt.

+ Read more

KOMPROMISLØSE REJSER

Dahlem jacket.

Vi fokuserer ikke kun på moderne design og højkvalitetsmaterialer til vores touring-motorcykler, men også på de rigtige motorcykelbeklædninger. Vores smarte løsninger, der er testet ned til mindste detalje, tilbyder enestående beskyttelse og passer perfekt til daglig brug. Med disse perler får du komfort i enhver slags vejr og på enhver rejse og ser altid godt ud, uanset hvor du beslutter dig for at stoppe.

+ Read more
Til kollektionen external-link-arrow-slim

Altid perfekt udstyret

Ingen rejse er ens. Vi har det rette tilbehør til enhver destination og til uforglemmelige ture på vejen. Fra designede, kromede spejlkåber til kommunikationsløsninger og nye sæder.

+ Read more
Lær mere om tilbehørene external-link-arrow-slim

Begynd din rejse

spinner