Vores sportmotorcykler

S 1000 RR

S 1000 RR er helt fokuseret på ren performance. 154 kW (210 hk) og flere tekniske optimeringer placerer den tydeligt i pole position.

R 1250 RS

Sporttouring i overhalingsbanen: Her mødes sportighed og rejsekompatibilitet. Med en række tekniske højdepunkter, der gør det muligt at kombinere sikkerhed, komfort og koncentration med ren køreglæde.

S 1000 XR

Udfordringen med at tage svingene og at tilbagelægge kilometerne. Atletens aggressivitet møder touringendurons ergonomi og afslappede siddeposition.

F 900 XR

Højere, hurtigere, længere: ren adrenalin, sving efter sving, i flere dage. Motor og design: ren præstation. Ergonomi: ren afslapning.

Interesseret i en prøvetur?

Nu er det perfekte tidspunkt at tage en prøvetur på en BMW-motorcykel.

Book din gratis prøvetur i dag

#NeverStopChallenging

Vores RR

Collage shots showing the moving S 1000 RR

Udviklet inden for motorsport, perfektioneret til vejen. S 1000 RR - forkortet som RR - er kompromisløs, når det kommer til præstation, teknologi og design. Målet om at opnå maksimal præstation opnås med motoren, aerodynamisk strømlinede kåber, let konstruktion og assistentsystemer. Og på kun få enkle trin kan RR omdannes til en racercykel, der er lavet til at jagte rekordtider på racerbanen.

+ Read more

Vores RS

Udseendet: sporty og dynamisk. Motoren: ren nydelse. Til sporty ture. To-cylindret boksermotor giver den karakteristiske bokserpunch, og takket være BMW ShiftCam garanteres imponerende acceleration ved alle motoromdrejninger. Til netop den dynamik, der gør hver eneste kurve o rejse uforglemmelig.

+ Read more

XR familien

Collage of BMW Motorrad XR models.

XR er synonymt med sporty karakter og langdistance præstationer: aggressivt design og kraftfulde motorer møder ergonomisk komfort og topmoderne assistance-systemer. Det er det perfekte valg for dem, der søger hver eneste kurve og hver eneste mil, også på længere ture.

+ Read more

Adrenalin - en livsstil

Cheering BMW Motorrad pit crew at the finish line.

Med BMW Motorrad Motorsport er vi repræsenteret i motorsportskonkurrencer over hele verden og fejrer sejre med M RR og RR. Vi overfører ekspertisen, som vi opnår på denne måde, til vores vejmotorcykler som en del af en målrettet proces. På den måde udvider vi løbende vores præstationsideer med nye retningslinjer og innovative projekter.

+ Read more
Til BMW Motorrad Motorsport external-link-arrow-slim

Oplev sportsånden og adrenalinkicket

spinner