Roadster-familien

S 1000 R

Chassiset og motoren i S 1000 R bærer generne fra RR og efterlader ikke plads til en hvilepuls. Og med M-pakken som tilvalg er præstationskravet fuldstændig opfyldt.

F 900 R

Dynamisk, progressiv, intuitiv. Den puristiske, atletiske design viser, at denne roadster kun venter på at omdanne enhver tanke til ren køreglæde.

G 310 R

Udfordre byen og få det bedste ud af hver dag: denne roadster har samme gener som S 1000 R - og garanterer en perfekt dag.

R 1250 R

Mere alsidig og udtryksfuld end nogensinde. En klassiker med stil, som viser overlegenhed og køreglæde takket være sin typiske bokserpunch.

Interesseret i en prøvetur?

Nu er det perfekte tidspunkt at tage en prøvetur på en BMW-motorcykel.

Book din gratis prøvetur i dag

#NeverStopChallenging

Roadster-familien

Collage of BMW Motorrad roadster models.

Vores roadsters lover ren køreglæde fra den korte, aggressive front til den definerede bagende. Bygget til vejen, udtrykker disse motorcykler deres inderste følelser til verden og demonstrerer deres kraft. Med moderne teknologi og køremodes tilbyder de maksimal kontrol og præcision på hver lige strækning og i hver kurve.

+ Read more

Endnu mere roadster-nydelse

SummerXcursion jacket.

Alt fra samme kilde. Vi udvikler vores tøjkollektion sammen med vores motorcykler: for den bedste beskyttelse og komfort. Og for de specifikke detaljer, der fuldender roadster-stilen, selv når du ikke er på motorcyklen.

+ Read more
Til kollektionen external-link-arrow-slim

Tilbehør til din roadster

I denne kategori finder du alt hvad du behøver for at tilpasse din roadster. Uanset om det er udseende eller ydeevne - vi har udviklet og testet alle dele selv.

+ Read more
Lær mere om tilbehørene external-link-arrow-slim

DRØMME MED EN LYKKELIG AFSLUTNING

spinner