Vores Adventure-modeller

R 1250 GS

Grænseløs tørst efter eventyr og en overlegen boxer-punch: syv forskellige køreprogrammer imponerer på alle terræntyper.

R 1250 GS Adventure

Ingen destination er for langt væk, og alt er perfekt forberedt: en tankkapacitet på 30 liter, styrforhøjer og den pålidelige boxermotor er synonymt med overlegenhed og dynamik på dine opdagelsesrejser.

F 850 GS

Eventyr i blodet: perfekt afstemt til offroad-terræn og højt drejningsmoment. Utallige tekniske funktioner forvandler forhindringer til muligheder.

F 850 GS Adventure

Verden forvandles til et eventyr. Den kraftfulde motor og omfattende standardudstyr er ideelle værktøjer til lange ture og krævende terræn.

F 750 GS

Din billet til eventyret: læg alt bag dig og udvid dine horisonter. Denne eventyrmodel kan klare alle vejforhold, hvilket giver dig friheden til at udforske uden begrænsninger.

G 310 GS

En tørst efter eventyr - hver dag: ikonisk GS-ergonomi og højkvalitetsudstyr garanterer ukompliceret kørsel i byen og dens omgivelser.

Interesseret i en prøvetur?

Nu er det den perfekte lejlighed til at tage en prøvetur på en BMW-motorcykel.

Book din gratis prøvetur i dag

GS-familien

Collage of BMW Motorrad GS models.

GS-modellerne har i mere end fire årtier været synonyme med en længsel efter eventyr og en utrættelig nysgerrighed for at opleve nye ting igen og igen, hvad enten det er ved verdens ende eller på din egen tærskel. Deres kraftfulde motorer giver dig den selvtillid, du har brug for til at stole på, når du kører på ukendt terræn. Med avanceret teknologi og forskellige køreprogrammer garanteres sikkerhed, det bedste greb og optimal håndtering på alle overflader og under alle vejrforhold. Og den uforlignelige strømlinede front signalerer, at det er en GS, selv i fjerne lande.

+ Read more

Unikke eventyr - hver gang

R 1250 GS Adventure on rough terrain.

De bedste GS-førere i verden konkurrerer hvert andet år i Int. GS Trophy. I begyndelsen viser de mest talentfulde deres færdigheder i nationale kvalifikationskonkurrencer for at få muligheden for at repræsentere deres land. De stræber efter at nå verdens mest fascinerende motorcykeldestinationer som New Zealand, Canada, Mongoliet eller Albanien. Holdånd, smidighed og kørefærdigheder er særligt vigtige i de intense daglige etaper, der indeholder krævende specialtests. Og naturligvis skaber hver Int. GS Trophy venskab for livet.

+ Read more

Motorcykelbeklædning til dit næste eventyr

Vi udvikler vores udstyr parallelt med vores motorcykler. Som et resultat kan vi se, hvad du virkelig har brug for, når du er på farten: vores førerudstyr er testet og designet ned til mindste detalje. Det tilbyder fremragende beskyttelse, bevægelsesfrihed og komfort under alle vejrforhold.

+ Read more
Til kollektionen external-link-arrow-slim

LAD EVENTYRET BEGYNDE

spinner